Alfa Pedagogik © 2008

Yhteystiedot:

Alfa Pedagogik
Helsinki

Puhelin: 0500 749 874
Sähköposti:
info@heurekastrategy.fi

Tervetuloa Alfa Pedagogikin kotisivuille!

Tämä sivu kertoo Heureka Strategy lautapelin hallinnasta. Peli toimii strategiapelinä/seurapelinä/tietopelinä ja sisältää matemaattisia ja haastavia osia. Peli kehitettiin yhteistyössä Suomalaisen tiedekeskuksen Heurekan kanssa: www.heureka.fi 

Mikä tekee Euroopan-matkasta niin mielenkiintoisen? Päätavoitteena on saattaa osanottajat todennäköisyyksien kiehtovaan maailmaan. Kun jätät Vantaan Heurekan taaksesi, menestyksesi riippuu analyyttisesta ja loogisesta ajattelukyvystäsi ja strategisista valinnoistasi. Kahden nopan tehtävistä on hyvä suoriutua lehtiön avulla, mutta voit myös valita todennäköisemmän strategian vain sormituntumalla. Näinhän toimit myös silloin, kun päätät, milloin on viisasta suorittaa asemamaksu, ettet jää muista jälkeen.

Todellisessa elämässä pohdimme usein todennäköisyyksiä, myös aivan huomaamattamme: Kun sattumanvaraisesti menemme bussipysäkille, josta lähtee bussi kymmenen minuutin välein. Kun pelaamme lottoa, vakioveikkausta tai pitkävetoa. Uusilla pokerimestareilla on turnauksissaan paljon hyötyä todennäköisyyksistä.

Työelämässä tehdään päivittäin päätöksiä, joiden seurauksia ei voi etukäteen laskea. Otetaan esimerkiksi henkilö, joka vastaa pankin osakerahastosta. Mitkä osakkeet kannattaa tänään myydä ja mitkä ostaa? Tämä päätös vaikuttaa kaikkiin, joilla on rahastossa säästöjä. Vaikka tiedot ja analyysit ovat tärkeitä, on rahastonhoitajan viime kädessä toimittava sormituntumalla.

Heureka Strategy-pelissä voit voittaa vastustajasi suoriutumalla tehtävistä ja voittamalla kaksintaistelut. Mutta tarvitset myös hiukan onnea. Lopuksi sinun on tietysti ratkaistava fibonacci-koodi!

Etusivu     Hallinto     Kuvaoikeudet     Kehitysvihjeitä     Lehtiöt     Todennäköisyys    Yhteydenotto

[Sivu päivitetty: 3.12.2009]